Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Hai Da Labtester Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Hai Da Labtester Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Hai Da Labtester Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ναι λάβαμε τη μηχανή την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή η μηχανή ήταν συμπαθητική, και ευχαριστεί τα serives μεταπωλήσεων, ήταν πολύ επαγγελματική.

—— Peter Maas

Ο ελεγκτής ροής λειωμένων μετάλλων λειτουργεί πολύ καλό. Η παράδοση ήταν γρηγορότερη από αναμένει, τα memembers ομάδων μεταπωλήσεών σας servies ήταν συμπαθητικά, και η τεχνική υποστήριξη ήταν τέλεια.

—— Steve Hubbard

Είμαι Online Chat Now
Γραμμή Παραγωγής Ε & Α
1 2 3 4 5
Hai Da Labtester Hai Da Labtester Hai Da Labtester Hai Da Labtester Hai Da Labtester
Ομάδα Ε&Α Haida
Αποθήκευση Haida
Εργαστήριο Haida
Εργαστήριο Haida
Εργοστάσιο Haida

Ομάδα Ε&Α Haida

Το Haida έχει μια καλή ομάδα για να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με μας πριν, τη μέση και μετά από τις πωλήσεις.

Αποθήκευση Haida

Το Haida έχει τον ικανοποιητικό κατάλογο, παράδοση εγκαίρως κατά τη διάρκεια της προθεσμίας παράδοσης.

Εργαστήριο Haida

Το Haida έχει μια μεγάλη και καθαρή δοκιμή, μπορείτε να δείτε όλες τις μηχανές δοκιμής εκεί.

Εργαστήριο Haida

Πρακτική η αληθινή γνώση, τα προϊόντα μας μέσω της επιθεώρησης πελατών.

Εργοστάσιο Haida

Το Haida έχει αυτό είναι εργοστάσιο, και μπορείτε να το επισκεφτείτε.

1 2 3
Hai Da Labtester Hai Da Labtester Hai Da Labtester
CE
Πιστοποιητικό του ISO
πιστοποιητικό της συμμόρφωσης

CE

Το σημάδι CE είναι ένα είδος σημαδιού πιστοποίησης ασφάλειας, το οποίο αντιπροσωπεύει CONFORMITE EUROPEENNE και είναι επίσης μια υποχρεωτική απαίτηση του νόμου της ΕΕ σχετικά με τα προϊόντα.

Πιστοποιητικό του ISO

Ο ISO δεν αναφέρεται σε πρότυπα, αλλά μια ομάδα προτύπων, συλλογικά γνωστή ως πρότυπα αρμόδια για την ανάπτυξη της ποιοτικής διαχείρισης και των τεχνικών εξασφάλισης ποιότητας.

πιστοποιητικό της συμμόρφωσης

Το πιστοποιητικό της συμμόρφωσης αναφέρεται στη σαφή εξουσιοδότηση του κατασκευαστή ότι η ποιότητα των προϊόντων του κατασκευαστή επιθεωρείται και ότι είναι συνδεμένη με το προϊόν ή τη συσκευασία προϊόντων.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Διεθνής Co. εξοπλισμού Haida, ΕΠΕ

   

  Το Haida συμμετέχει επαγγελματικά στην παραγωγή και τις πωλήσεις των διάφορων ειδών εξοπλισμού δοκιμής. Οι κύριες σειρές περιλαμβάνουν τις μηχανές δοκιμής εγγράφου & συσκευασίας (P&P), τις καθολικές μηχανές δοκιμής (UTM), τον αφρό & τα έπιπλα & τις οπτικές μηχανές δοκιμής (FFO) και την επιταχυνόμενη αίθουσα δοκιμής περιβάλλοντος (AES). Το 2007, Haida συγχώνευσε με το μηχανικό ηλεκτρικό HK ΕΠΕ και εισήγαγε τον ανώτερο διευθυντή τεχνικών από το HK στην οργάνωση το κέντρο Ε&Α μας.

   

  Εργαστήριο Haida

  Εργαστήριο Haida

   

  Μέρη μηχανών δοκιμής που κατασκευάζουν το δωμάτιο

  Κατασκευή μερών μηχανών δοκιμής

   

  Διόρθωση μηχανών δοκιμής

  Διόρθωση μηχανών δοκιμής

   

  Αποθήκη εμπορευμάτων Haida

  Αποθήκη εμπορευμάτων Haida

   

 • OEM / ODM

  Διεθνής Co. εξοπλισμού Haida, ΕΠΕ

   

  Τα προϊόντα Haida χρησιμοποιούνται ευρέως στα προϊόντα εγγράφου, τη συσκευασία, την εκτύπωση μελανιού, τις κολλητικές ταινίες, τις τσάντες, τα υποδήματα, τα προϊόντα δέρματος, το περιβάλλον, τα παιχνίδια, τα προϊόντα μωρών, το υλικό, τα ηλεκτρονικά προϊόντα, τα πλαστικά προϊόντα, τα λαστιχένια προϊόντα και άλλες βιομηχανίες, και ισχύουν σε όλους τις μονάδες επιστημονικής έρευνας, τα όργανα ποιοτικής επιθεώρησης και τους ακαδημαϊκούς τομείς. Τα προϊόντα μας συναντούν UL, ASTM, JIS, το ΜΒ, ΈΤΣΙ, TAPPI, το EN, το DIN, τις BS και άλλους εσωτερικό και διεθνή πρότυπα.

  Hai Da Labtester γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Hai Da Labtester γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

 • Ε & Α

  Το Haida έχει μια αφιερωμένη τεχνική έρευνα και μια ανάπτυξη και την ομάδα σχεδίου. Τα μέλη της ομάδας είναι όλα μηχανικοί και επαγγελματίες αυτοματοποίησης. Έχουν περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας Ε&Α.

   

  Μπορούν γρήγορα να διατυπώσουν τις λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, και έπειτα οι μηχανές δοκιμής σχεδίου και οι χρήστες βοήθειας λύνουν τα προβλήματα σε πιό σύντομο πιθανό χρονικό διάστημα. Όχι μόνο ότι, η ομάδα Ε&Α Haida έχει τις αυστηρές απαιτήσεις για την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της βαθμολόγησης οργάνων, των παραμέτρων, των τιμών δύναμης, του ελέγχου θερμοκρασίας, του ελέγχου υγρασίας, κ.λπ., η προσπάθεια να μειωθεί το λάθος στο χαμηλότερο επίπεδο στη βιομηχανία, και οι εξοπλισμοί δοκιμής Haida μπορεί να συναντήσει τα διεθνή πρότυπα, όπως

   

  (ISO 9001:2000 ISO 9001:2008 Qs-9000 ISO 14001:2004 CE, SGS, SMC, CMC, CPA, CE, CMA, IMC)

   

  Hai Da Labtester γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Hai Da Labtester

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Lisa

Τηλ.:: +86 13829267288

Φαξ: 86-0769-89280809

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)